NerboTherm

0256 225 568 office@nerbotherm.ro

Menu

Ferestre din Lemn

Ferestre din Lemn Masiv

Ferestre din Lemn

Ferestrele noastre imbina frumusetea naturala a lemnului cu tehnologii avangardiste de izolare termica si fonica.

Ferestrele Nerbotherm sunt realizate din lemn stratificat de cea mai buna calitate, din urmatoarele esente:

pin siberian; meranti; stejar; eucalipt; larice

Dotarea liniei de tamplarie permite constructia a doua tipuri de ferestre, in functie de profilatura, echipate cu diferite tipuri de sticla care au diferiti coeficienti de transfer termic (k = W/mp2K).

Imbunatatirea coeficientului termic poate fi realizata cu adaugarea de gaz Argon sau Kripton intre colile de sticla.

In functie exigentele clientului, sticla termoizolanta poate avea urmatoarele caracteristici constructive:

Low-E: Este un tip de sticla ce se obtine prin tratarea unei foi de geam cu o solutie speciala de nitrat prin care rezulta o reducere semnificativa a transferului termic prin suprafața vitrata.

Patru anotimpuri: Este alegerea corecta pentru pereti vitrati expusi soarelui. Pe langa parametrii ridicati de izolare termica, acest tip de sticla confera protectie solara vara, iar iarna – control energetic si confort.

Securizata: Rezistenta mecanica la indoire a sticlei securizate este de 4-5 ori mai mare decat a sticlei obisnuite. Se sparge in cioburi mici, inofensive.

Laminata: Acest tip de sticla este realizat din mai multe foi de sticla lipite printr-o folie elastica ce poate fi clara, colorata sau cu diverse motive decorative. Rezulta un vitraj de inalta performanta, durabil, ce poate oferi solutia optima in probleme de design arhitectural.

Anti-efractie: Sticla antiefractie se realizeaza prin imbinarea plana a doua sau a mai multor foi de sticla cu unul sau mai multe filme de butiral de polivinil (PVB), un material elastic si rezistent. Pentru un confort termic ridicat, se poate combina cu pelicula Low-E.

Ferestre din lemn placate cu aluminiu

Pentru clientii care pun pe primul loc durabilitatea, dar nu vor sa faca compromisuri in ceea ce priveste estetica tamplariei, ferestrele din lemn placate cu aluminiu la exterior reprezinta cea mai buna solutie. Astfel, in interior se bucura de frumusetea si caldura primitoare a lemnului, in timp ce la exterior, aluminiul va face fata tuturor intemperiilor pentru o lunga perioada de timp.

Pereti cortina

La fel ca si in cazul ferestrelor, putem realizea pereti cortina cu sticla dubla sau tripla, din lemn sau lemn placat cu aluminiu la exterior. Peretii cortina cu sticla tripla intrunesc standardele de eficienta energetica pentru case passive.
Datorita elegantei conferite de liniile drepte, peretii cortina din lemn sunt potriviti atat pentru proiecte rezidentiale, cat si comerciale.

Accesoriile, feroneria si materialele auxiliare provin de la firme de prestigiu din Europa.